Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Tobotronc

Crta. de la Rabassa km. 8 - Cota 1600 Sant Julià de Lòria
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
TOBOTRONC (tobogan alpí) ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA.

EL TOBOGAN DE NATURA MÉS LLARG DEL MÓN. 5,3 KM D’EMOCIONS.

No et perdis l’activitat més coneguda de Naturlandia. Puja-hi i gaudeix de sensacions úniques i emocions naturals.

Un dels principals atractius lúdics de Naturlandia és el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 km.

El tobotronc et proposa un viatge pel bosc assegut en un trineu biplaça que pots controlar en tot moment. Una nova manera de conèixer la natura de La Rabassa i les muntanyes d’Andorra.

La pujada té una llargada de 1.700 metres i una durada d’11 minuts; el descens té una llargada de 3.600 metres i la velocitat màxima de 34 km/h. Durant tot el recorregut del descens, el participant controla la velocitat del trineu, amb total seguretat.

Si segueixes les instruccions dels nostres monitors, podràs gaudir d’una experiència única: el tobogan alpí més llarg del món! La durada del circuit és aproximadament de 20 minuts.

Nens: de més d’1.20 m d’alçada i acompanyat d’un adult major de 18 anys / Calçat adequat / Consultar normes d’ús a www.naturlandia.ad

ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA.

CONDICIONS DE L'ACTIVITAT

La durada del circuit és aproximadament de 20 minuts.

El tobotronc és una activitat que no fa d’enllaç entre els sectors de la cota 1600 a la cota 2000.

L’enllaç entre els 2 sectors es fa només per carretera.

En cas de pluja o neu, i per raons de seguretat, el parc pot decidir tancar l’activitat, sens prèvi avís.

Els nens de 1’20m d’alçada i fins a 13 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult major de 18 anys.

Els nens amb una alçada menor a 1’20m no podran realitzar l’activitat.

Ultima pujada: 30 minuts abans del tancament del parc. 

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA
La compra d'entrades a través d'aquest servei implica l'acceptació de les següents condicions:
L’entrada disposa d’un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l’entrada en un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l’accés al recinte, declinant l’organitzador tota responsabilitat.
L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per l’entrada al parc d’un sol ús. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.
L'entrada és personal i intransferible.
No s'admetran devolucions ni canvis de les entrades.
Qualsevol entrada trencada, esmenada o amb indicis de falsi­ficació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al parc.
Queda totalment prohibida l’entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d’objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants.
El portador d’aquesta entrada accepta que se li pugui demanar de presentar el passaport o document d’identitat per verificar la seva identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l’hora d’accedir al parc, amb l’única ­finalitat de veri­ficar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa en cas de negar-se al registre, li podrà ser denegada l’entrada al parc.
De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l’accés al recinte al portador d’aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre la seva entrada, podria crear-se una situació de risc, perill o desordre públic. D’igual manera, es podrà procedir a expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites.
El parc es reserva el dret a canviar o alterar el programa d’activitats, així com a modi­ficar l’hora d’obertura i tancament del mateix. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada.
• Si per causes de força major o altres degudament justifi­cades el parc es veiés obligat a no obrir les seves instal·lacions, s’ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l’entrada.
La possessió de l’entrada no dona dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb ­fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal