Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Tobotronc

Crta. de la Rabassa km. 8 - Cota 1600 Sant Julià de Lòria
Tobotronc Tobotronc
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
TOBOTRONC (tobogan alpí) Tiquet directe al tobotronc.

EL TOBOGAN DE NATURA MÉS LLARG DEL MÓN. 5,3 KM D’EMOCIONS.

No et perdis l’activitat més coneguda de Naturlandia. Puja-hi i gaudeix de sensacions úniques i emocions naturals.

Un dels principals atractius lúdics de Naturlandia és el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 km.

El tobotronc et proposa un viatge pel bosc assegut en un trineu biplaça que pots controlar en tot moment. Una nova manera de conèixer la natura de La Rabassa i les muntanyes d’Andorra.

La pujada té una llargada de 1.700 metres i una durada d’11 minuts; el descens té una llargada de 3.600 metres i la velocitat màxima de 34 km/h. Durant tot el recorregut del descens, el participant controla la velocitat del trineu, amb total seguretat.

Si segueixes les instruccions dels nostres monitors, podràs gaudir d’una experiència única: el tobogan alpí més llarg del món! La durada del circuit és aproximadament de 20 minuts.

Nens: de més d’1.20 m d’alçada i acompanyat d’un adult major de 18 anys / Calçat adequat / Consultar normes d’ús a www.naturlandia.ad

ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA.

CONDICIONS DE L'ACTIVITAT La durada del circuit és aproximadament de 20 minuts.
El tobotronc és una activitat que no fa d’enllaç entre els sectors de la cota 1600 a la cota 2000. L’enllaç entre els 2 sectors es fa només per carretera. En cas de pluja o neu, i per raons de seguretat, el parc pot decidir tancar l’activitat, sens prèvi avís.
Els nens de 1’20m d’alçada i fins a 13 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult major de 18 anys.
Els nens amb una alçada menor a 1’20m no podran realitzar l’activitat.
Ultima pujada: 30 minuts abans del tancament del parc.
ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA.
CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ: Totes les activitats estan subjectes a condicions climatològiques. Les interrupcions o limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap compensació ni remuneració.
No s’admetran devolucions ni canvis de les entrades.
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.