Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Parc d'animals

Crta. de la Rabassa km. 16 - Cota 2000 Sant Julià de Lòria
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
Parc d’animals: ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA. És un espai a 2.000 metres d’alçada on els visitants podran fer un recorregut per unes instal·lacions integrades al paisatge i des de les quals podran observar les espècies més representatives del Pirineu. Així, aquesta zona es converteix en l’indret perfecte per a gaudir d’una jornada agradable i conèixer un dels nous atractius de Naturlandia. S’arriba al Parc per un camí accessible des de l’aparcament i que arriba fins a l’edifici Amfiteatre, porta d’entrada a Naturlandia a la cota 2.000.L’edifici inclou una zona d’atenció al públic, botiga i serveis. Segons l’època de l’any, els visitants recorreran l’espai natural de la zona del planell de Conangle a peu o amb raquetes de neu. Els hàbitats, locals de maneig i mesures de seguretat compleixen els estàndards europeus per assegurar el benestar de les diferents espècies.

AULA DE NATURA

CONEIX LA FLORA I LA FAUNA DELS BOSCOS DE LARABASSA!
Coneix en profunditat la diversitat de la flora i de la fauna dels boscos de LaRabassa. Aprèn com respectar la natura i posa-ho en pràctica. L’aula de naturaés un espai dedicat al coneixement i al respecte per l’entorn natural. Podremobservar-hi plantes, fòssils, plegaments geològics, insectes, seguir el rastredels animals als arbres, la neu i la terra. Activitat recomanada per aescolars, grups i famílies. *Nensacompanyats d’un adult major de 18 anys.
ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADAÚNICA.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Totes les activitats estan subjectes a condicions climatològiques.

Les interrupcions o limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap compensació ni remuneració.

No s’admetran devolucions ni canvis de les entrades. Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal