Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Parc d'animals

Crta. de la Rabassa km. 16 - Cota 2000 Sant Julià de Lòria
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
Parc d’animals: ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA. És un espai a 2.000 metres d’alçada on els visitants podran fer un recorregut per unes instal·lacions integrades al paisatge i des de les quals podran observar les espècies més representatives del Pirineu. Així, aquesta zona es converteix en l’indret perfecte per a gaudir d’una jornada agradable i conèixer un dels nous atractius de Naturlandia. S’arriba al Parc per un camí accessible des de l’aparcament i que arriba fins a l’edifici Amfiteatre, porta d’entrada a Naturlandia a la cota 2.000.L’edifici inclou una zona d’atenció al públic, botiga i serveis. Segons l’època de l’any, els visitants recorreran l’espai natural de la zona del planell de Conangle a peu o amb raquetes de neu. Els hàbitats, locals de maneig i mesures de seguretat compleixen els estàndards europeus per assegurar el benestar de les diferents espècies.

AULA DE NATURA

CONEIX LA FLORA I LA FAUNA DELS BOSCOS DE LARABASSA!
Coneix en profunditat la diversitat de la flora i de la fauna dels boscos de LaRabassa. Aprèn com respectar la natura i posa-ho en pràctica. L’aula de naturaés un espai dedicat al coneixement i al respecte per l’entorn natural. Podremobservar-hi plantes, fòssils, plegaments geològics, insectes, seguir el rastredels animals als arbres, la neu i la terra. Activitat recomanada per aescolars, grups i famílies. *Nensacompanyats d’un adult major de 18 anys.
ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADAÚNICA.

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA
La compra d'entrades a través d'aquest servei implica l'acceptació de les següents condicions:
L’entrada disposa d’un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l’entrada en un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l’accés al recinte, declinant l’organitzador tota responsabilitat.
L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per l’entrada al parc d’un sol ús. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.
L'entrada és personal i intransferible.
No s'admetran devolucions ni canvis de les entrades.
Qualsevol entrada trencada, esmenada o amb indicis de falsi­ficació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al parc.
Queda totalment prohibida l’entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d’objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants.
El portador d’aquesta entrada accepta que se li pugui demanar de presentar el passaport o document d’identitat per verificar la seva identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l’hora d’accedir al parc, amb l’única ­finalitat de veri­ficar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa en cas de negar-se al registre, li podrà ser denegada l’entrada al parc.
De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l’accés al recinte al portador d’aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre la seva entrada, podria crear-se una situació de risc, perill o desordre públic. D’igual manera, es podrà procedir a expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites.
El parc es reserva el dret a canviar o alterar el programa d’activitats, així com a modi­ficar l’hora d’obertura i tancament del mateix. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada.
• Si per causes de força major o altres degudament justifi­cades el parc es veiés obligat a no obrir les seves instal·lacions, s’ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l’entrada.
La possessió de l’entrada no dona dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb ­fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal