Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Naturlandia + Zero Latency

Nº Dia/es1 Des de:46 € CONDICIONS: A PARTIR DE 13 ANYS I 1,40 METRES D'ALÇADA I FINS A 8 JUGADORS
Comença la teva reserva Data entrada flt_sector_TR + 13 NAYS (Entrar 13 i 99 años_TR)
NATURLANDIA + ZERO LATENCY INCLOU ENTRADA ÚNICA

Sens dubte aquí tens la combinació perfecta per passar un dia ple d’emocions.

A Naturlandia viuràs moments d’oci envoltat de natura i paisatges, amb el tobotronc, el tobogan alpí més llarg del món, o l’airtrekk i la seva tirolina que faran de tu el més expert dels aventurers.

A Zero Latency seràs una altre persona, en un món completament virtual, descobreix noves sensacions i sens dubte moltes emocions.

ZERO LATENCY ANDORRA
Explora, juga i conquereix.
Descobreix el nou espai de joc virtual a Andorra Zero latency.
Has pensat mai en un món imaginari, o com seria un espai futurista, o com viuries una batalla èpica per sobreviure? Zero Latency és l’entreteniment de realitat virtual multi jugador que et permetrà gaudir d’una experiència inoblidable.
 
UNA BOGERIA MENTAL
Evadir-se en un món imaginari, un viatge enrere en el temps, suspès sobre un oceà on la gravetat no funciona com pensaves. De fet, res és com esperaves: benvingut a un món que provarà la teva capacitat de coordinar ment i cos.
 
LLUITA PER TROBAR LA CURA
Un virus mortal ha creat hordes de zombis que estan envaint les ciutats. El teu equip necessita fer quelcom ja. Prepara’t per lliurar batalles èpiques en el camí per trobar la ciutat. Els morts caminen i una nova ordre ha sorgit de les cendres.
 
ESTACIÓ FORA DE CONTROL
Entra en una experiència immersiva ambientada en una estació interestel·lar. Hauràs de lluitar contra robots, drons i canons, estratègicament col·locats als passadissos, ascensors i en un ambient sense gravetat. Les teves botes espacials et mantindran ferm al terra, però tindràs la sensació d’estar fora d’aquest món.
 
A LA RECERCA DE SOL
Forma el teu grup, controla el teu equip de combat i lluita en 3 escenaris futuristes replets de missions especials i reptes apassionants. Els que s’anotin més punts seran els guanyadors; els perdedors es convertiran en ferralla. Prepara’t per a la batalla!
 
SENSE ESCAPATÒRIA 
Tens el que cal per sobreviure o seràs un més dels que s’enfonsen en situacions de pressió? És el moment de demostrar que tens la solució per resoldre aquesta apocalipsi zombi.
 
Activitat: a partir de 1’40m i dels 13 anys. (Menors de 13 anys, amb l’acompanyament i el consentiment dels pares).
 

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA BAIXA

52€

46€

 
*Preus: a partir de 13 anys. Menors de 13 anys: consultar.
*El joc de Zero Latency tindrà una durada de 15 minuts.
Per realitzar el joc de 30 minuts : suplement : +10€.
CONDICIONS GENERALS DE COMPRA
La compra d'entrades a través d'aquest servei implica l'acceptació de les següents condicions:
L’entrada disposa d’un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l’entrada en un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l’accés al recinte, declinant l’organitzador tota responsabilitat.
L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per l’entrada al parc d’un sol ús. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.
L'entrada és personal i intransferible.
No s'admetran devolucions ni canvis de les entrades.
Qualsevol entrada trencada, esmenada o amb indicis de falsi­ficació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al parc.
Queda totalment prohibida l’entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d’objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants.
El portador d’aquesta entrada accepta que se li pugui demanar de presentar el passaport o document d’identitat per verificar la seva identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l’hora d’accedir al parc, amb l’única ­finalitat de veri­ficar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa en cas de negar-se al registre, li podrà ser denegada l’entrada al parc.
De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l’accés al recinte al portador d’aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre la seva entrada, podria crear-se una situació de risc, perill o desordre públic. D’igual manera, es podrà procedir a expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites.
El parc es reserva el dret a canviar o alterar el programa d’activitats, així com a modi­ficar l’hora d’obertura i tancament del mateix. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada.
• Si per causes de força major o altres degudament justifi­cades el parc es veiés obligat a no obrir les seves instal·lacions, s’ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l’entrada.
La possessió de l’entrada no dona dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb ­fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal