Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Naturlandia + Caldea

Des de:50 €
Comença la teva reserva Data entrada Ocupació
Naturlandia + Caldea: INCLOU ENTRADA ÚNICA Gaudeix al màxim de la teva visita a Andorra, amb dos dels principals atractius turístics del país.

INCLOU:
Entrada única a Naturlandia per gaudir il·limitadament de les activitats incloses tot el dia.
Entrada nocturna de 3 hores a Caldea, el centre termal més gran dels Pirineus.
A Caldea els més petits tenen la seva àrea reservada a "Likids".
Caldea
La promoció s’ha d’utilitzar el mateix dia o en 2 dies consecutius.
Nens de 3 a 4 anys: accés a l’espai likids
Nens de 5 a 8 anys: accés a l’espai likids i Caldea termolúdic.
Nens de 9 a 11 anys: accés a Caldea termolúdic.
Adults a partir de 12 anys: accés a Caldea termolúdic

Entrada nocturna a Caldea de 3 hores de les 19h00 fins a les 22h00. Atenció: espai likids de 2 hores tanca a les 21h00.

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA
La compra d'entrades a través d'aquest servei implica l'acceptació de les següents condicions:
L’entrada disposa d’un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l’entrada en un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l’accés al recinte, declinant l’organitzador tota responsabilitat.
L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per l’entrada al parc d’un sol ús. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.
L'entrada és personal i intransferible.
No s'admetran devolucions ni canvis de les entrades.
Qualsevol entrada trencada, esmenada o amb indicis de falsi­ficació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al parc.
Queda totalment prohibida l’entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d’objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants.
El portador d’aquesta entrada accepta que se li pugui demanar de presentar el passaport o document d’identitat per verificar la seva identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l’hora d’accedir al parc, amb l’única ­finalitat de veri­ficar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa en cas de negar-se al registre, li podrà ser denegada l’entrada al parc.
De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l’accés al recinte al portador d’aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre la seva entrada, podria crear-se una situació de risc, perill o desordre públic. D’igual manera, es podrà procedir a expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites.
El parc es reserva el dret a canviar o alterar el programa d’activitats, així com a modi­ficar l’hora d’obertura i tancament del mateix. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada.
• Si per causes de força major o altres degudament justifi­cades el parc es veiés obligat a no obrir les seves instal·lacions, s’ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l’entrada.
La possessió de l’entrada no dona dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb ­fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal