Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Sortida guiada en bicicleta eléctrica

Crta. de la Rabassa km. 16 - Cota 2000 Sant Julià de Lòria
Activitats Sortida Guiada En Bicicleta Eléctrica
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
Bicicleta elèctrica: ACTIVITAT NO INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA. De la mà de Naturlandia, i en col·laboració amb "Anem Electric", descobreix la bicicleta elèctrica amb una excursió guiada.
Si ets amant de l’esport i de la natura, aquesta temporada t’oferim l’activitat de sortides guiades amb bicicleta elèctrica “Fat Bike” pels camins de La Rabassa, al sector de la cota 2000.
Les sortides seran guiades per un monitor especialitzat, que en tot moment t’assessora sobre la utilització de la bicicleta elèctrica i que t’acompanya i supervisa l’activitat per a que la puguis gaudir al màxim.
Preus:
1 hora 28€
2 hores 36€
Condicions generals: ACTIVITAT NO INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA. Les sortides es realitzen en hores en punt a partir de les 11h fins les 16h. (i segons disponibilitat)
Activitat subjecta a disponibilitat i condicions meteorològiques.
Activitat disponible a la cota 2000
Nens a partir de 1,60 metres
Reserva obligatòria amb 48h indicant quantitat de bicicletes, durada, dia i hora.
CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ: Totes les activitats estan subjectes a condicions climatològiques. Les interrupcions o limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap compensació ni remuneració.
*No es carregaran despeses en les reserves anul·lades 4 dies abans de la data d’arribada, posteriorment el càrrec de despesa serà el 50% del total i passades les 24h, o NO SHOW, serà del 100%
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.