Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Entrada única

Crta. de la Rabassa km. 8 - Cota 1600 Sant Julià de Lòria
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
CARNET SÚPER 3: Amb el carnet de súper, aconsegueix de franc la teva entrada única i passa-t'ho pipa a Naturlandia! En aquest parc temàtic trobaràs emocions fortes tot l'any, tobotronc, airtrekk + tirolina, vehicles buggy, quads elèctrics, vehicles de pedals, llits elàstics, tallers infantils, tobogans de natura, circuit d'aventura, parc d'animals i moltes més... Ah, i durant la temporada d'hivern, fes esquí de fons a més de 2.000 metres d'altura!

CONDICIONS:
Aquesta Super activitat és familiar: això vol dir que has d'anar-hi acompanyat d'un adult que compri l'entrada d'adult (màxim, 4 súpers per adult, amb vincle familiar).
L'entrada gratuïta amb el carnet i l'entrada d'adult s'han d'adquirir sempre a taquilles.
No és vàlida l'adquisició d'entrades en línia.
L'entrada amb el carnet Super3 és gratuïta, només per als súpers, en totes les activitats del Club Super3, el teu carnet és personal i no el pots deixar a ningú perquè l'utilitzi.
Quan aneu a una super activitat heu de portar el carnet, físic o virtual. El súper haurà d'anar sempre acompanyat d'un adult que faci la mateixa activitat.
El carnet Super3 és d'ús familiar i no es pot utilitzar en grup o excursions escolars.
La promoció amb el carnet no és acumulable a altres promocions, ofertes ni descomptes.
A partir del dia que facis 15 anys, ja no podràs fer servir el carnet. Però recorda que sempre seràs súper!
CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Totes les activitats estan subjectes a condicions climatològiques.

Les interrupcions o limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap compensació ni remuneració.

No s’admetran devolucions ni canvis de les entrades. Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.

Vegi avís-legal