Utilitzem cookies propis i de tercers per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir más información aquí Més informació Acceptar

Classes d'esquí de fons 1h

Crta. de la Rabassa km. 16 - Cota 2000 Sant Julià de Lòria
ENTRADES I ACTIVITATS Destí CARREGANT Selecciona les dates Data entrada
Classes d'esquí de Fons: NO INCLÒS AMB L’ENTRADA ÚNICA Gaudeix de l’aprenentatge d’esquí de fons amb els nostres monitors titulats.
No inclou ni el forfet ni el lloguer del material.

Preus:
1 hora adult 25€
1 hora nen 20€
1 hora Grups de 3 a 6 persones 60€ per grup
Condicions activitat: NO INCLÒS AMB L’ENTRADA ÚNICA Les classes es realitzaran a partir de les 09h fins a les 15h, l’hora està estipulada per la disponibilitat del monitor.
Únicament es pot contractar una hora inicialment per persona o grup, la contractació de la segona hora es realitzarà directament a taquilles.
No inclou ni el forfet ni el lloguer del material.
CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ: Totes les activitats estan subjectes a condicions climatològiques. Les interrupcions o limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap compensació ni remuneració.
*No es carregaran despeses en les reserves anul·lades 4 dies abans de la data d’arribada, posteriorment el càrrec de despesa serà el 50% del total i passades les 24h, o NO SHOW, serà del 100%
Per tal de donar validesa a la reserva ha d’efectuar el pagament de la mateixa.